AKUSTIK


Minimering af støj i hverdagen både på arbejdspladsen og privat er generelt blevet en større del af vores opmærksomhed.


Hos I-Wood er den lydabsorberende egenskab i høj prioritet og vores akustikloft og vægbeklædning kan sikre en forbedret akustik og mindske støjgener i forskellige aspekter.


For at skabe det gode indeklima, som især er vigtig i disse tider pga. den minimalistiske stil med de store åbne rum, mange hårde flader såsom betongulv og klinker, store vinduespartier og rene overflader, har I-Wood lavet et listeloft og en vægbeklædning, som hjælper lige netop på dette problem. De sammensætter design, akustik og bæredygtighed i et og samme produkt, som er nemt og hurtigt at bearbejde og montere.


Deres listeloft bakkes op af en akkrediteret lydrapport fra kvalificeret udbyder, hvor det er testet med en 45mm isolering bag panelet, som hjælper til med at absorbere lyden. Det er derfor relevant at bruge, da det udgør en stor del af absorberingen.


Hos I-Wood dokumenterer de den udvidede akustiske løsning af vores listeloft med lydrapporten ved enhver gældende lejlighed. Deres listeloft opnår en klasse C som gennemsnit i lydabsorbering i vores test og har en stabil absorbering over hele lydspektret, hvorimod den topper med en betydelig højere værdi.

+45 26 65 11 25

info@doddbyg.dk

Skjoldagervej 44 1th, 2820, Gentofte


Copyright © 2018 Dodd Byg & Design Aps  –  CVR: 40017437