INFORMATIONHos I-Wood udvikler og producerer vi tidssvarende listeloft og vægbeklædning i høj kvalitet med gode akustik egenskaber, hvilket giver en mere behagelig lyd, som passer godt til nutidens indretning med flere hårde overflader. Da vi er et dansk firma producerer vi selv vores produkter på egen fabrik i Ørnhøj, Midtjylland. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, da vi sætter en ære i, at levere et lækkert designmæssigt og stilrent produkt.


I-Wood akustikbeklædning giver mulighed for at inddrage og indrette hjemmet, kontoret eller lignende med en del af naturen, idet vores akustikbeklædning laves som standard med en egetræsfinér, som giver et æstetisk udtryk i rummet.


Vi hos I-Wood stræber os for at være tidssvarende korrekt i design og materiale, hvor vi med de forskellige overflader som I-Wood tilbyder, gør det muligt at tilpasse produktet til enhver opgave.


Derudover gør vi meget ud af at følge op på vores kunder, for at få feedback. Nogle af de mange fordele som der bliver vendt tilbage med, ved at vælge vores listeloft eller vægbeklædning er:


  • Hurtig og nem montering.
  • Nem bearbejdelse, ved f.eks. tilskæring af længde, bredde og diverse udskæringer.
  • God lydabsorbering.
  • Flot udseende.
  • Fingersamlingerne, som får loftet til at glide ud i ét.

+45 26 65 11 25

info@doddbyg.dk

Skjoldagervej 44 1th, 2820, Gentofte


Copyright © 2018 Dodd Byg & Design Aps  –  CVR: 40017437