MONTERINGMonteringen af I-Wood listeloft og vægbeklædning er forsimplet i forhold til andre lignende produkter på markedet. Produktet er udviklet til at være nemt at bearbejde og montere. Grundlaget for dette er, at panelerne bliver lavet i én hel plade fra start. Med udfræsninger af mellemrum mellem listerne på maskiner, bibeholdes en del af pladen så man har et fast produkt, hvor der altid er underlag for fastgørelse. Pr. 600mm bibeholdes ”pladen”, så det f.eks. passer med forskallingen.


Bearbejdningen af panelerne kan f.eks. ske med enten dyksav eller afkortersav til tilpasning af længde og bredde. Filten er fastmonteret i mellemrummene mellem listerne og med den bagved liggende ”plade” er det muligt både at bore ud til spots, lampesteder osv. uden ekstra arbejde. Dette kan gøres både før og efter montering af panelerne.


I-Wood listelofter laves som udgangspunkt med fingersamlinger i enderne, som forskyder samlingerne mellem de enkelte lister i hvert panel.  Ydermere giver muligheden ved at støde panelerne helt sammen, at få en færdig overflade, som flyder ud i ét uden væsentligt synlige mellemrum i samlingerne.


Listelofterne er lavet af naturmateriale og derfor kan det forekomme, at emnerne enten kan udvide eller trække sig sammen, derfor anbefaler vi at produktet får lov til at akklimatisere inden opsætning, så det har tilpasset sig rummets forventet temperatur og fugtighed.

+45 26 65 11 25

info@doddbyg.dk

Skjoldagervej 44 1th, 2820, Gentofte


Copyright © 2018 Dodd Byg & Design Aps  –  CVR: 40017437